Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z bitą śmietaną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Biszkopt z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-z-bita-smietana3-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-z-bita-smietana4-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-z-bita-smietana5-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt z bitą śmietaną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-z-bita-smietana2-2.jpg)
jajko | 6 |
cukier | 6 łyżek |
mąka | 6 łyżek |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
masa | |
śmietana kremówka | 1/2 litra |
śnieżka | |
galaretka cytrynowa | |
wierzch | |
galaretka truskawkowa | |
brzoskwinie w puszce |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: