Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt ze śliwkami
Kroki postępowania
Jajka ubić z cukrem, dodać mąkę z proszkiem do pieczenia, śmietanę i wystudzoną margarynę. Jak juz będzie dobrze połączone połowę ciasta wylac na blachę.
![Krok 1 - Biszkopt ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-ze-sliwkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Biszkopt ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-ze-sliwkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Biszkopt ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-ze-sliwkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Biszkopt ze śliwkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/biszkopt-ze-sliwkami0-2.jpg)
margaryna | 250 g |
cukier | 1 szkl |
jajko | 4 szt |
mąka | 4 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
śmietana | 5 łyżek |
śliwki | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: