Przepis i sposób przygotowania na: Bitki schabowe w sosie pieczeniowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bitki schabowe w sosie pieczeniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-pieczeniowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Bitki schabowe w sosie pieczeniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-pieczeniowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Bitki schabowe w sosie pieczeniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-pieczeniowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Bitki schabowe w sosie pieczeniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-pieczeniowym4-2.jpg)
Smacznego:))
![Krok 5 - Bitki schabowe w sosie pieczeniowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-pieczeniowym5-2.jpg)
schab bez kości | 6-8 szt |
cebula | 1 szt |
czosnek ząbki | 2 szt |
papryka czerwona | 1 |
pieprz | |
sól | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
tymianek | |
musztarda | |
ziele angielskie | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
natka pietruszki | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
kurkuma |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: