Przepis i sposób przygotowania na: Bitki schabowe w sosie z suszonych borowików
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bitki schabowe w sosie z suszonych borowików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-z-suszonych-borowikow1-2.jpg)
![Krok 2 - Bitki schabowe w sosie z suszonych borowików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-z-suszonych-borowikow2-2.jpg)
![Krok 3 - Bitki schabowe w sosie z suszonych borowików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-z-suszonych-borowikow3-2.jpg)
![Krok 4 - Bitki schabowe w sosie z suszonych borowików foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-schabowe-w-sosie-z-suszonych-borowikow4-2.jpg)
schab bez kości | 1/2 kg |
cebula | 1 sztuka |
grzyby suszone | 30-40 g |
woda | 2-2,5 szklanki |
Ziele angielskie całe Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
olej ryżowy | 2-3 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
śmietana | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: