Przepis i sposób przygotowania na: Bitki wieprzowe z kapustą i orzechami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bitki wieprzowe z kapustą i orzechami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-wieprzowe-z-kapusta-i-orzechami1-2.jpg)
![Krok 2 - Bitki wieprzowe z kapustą i orzechami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-wieprzowe-z-kapusta-i-orzechami2-2.jpg)
![Krok 3 - Bitki wieprzowe z kapustą i orzechami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-wieprzowe-z-kapusta-i-orzechami3-2.jpg)
![Krok 4 - Bitki wieprzowe z kapustą i orzechami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-wieprzowe-z-kapusta-i-orzechami4-2.jpg)
![Krok 5 - Bitki wieprzowe z kapustą i orzechami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bitki-wieprzowe-z-kapusta-i-orzechami5-2.jpg)
schab bez kości | 3 plastry |
olej | 2 łyżki |
cebula | 2 szt |
kapusta włoska | 1/4 główki |
orzechy włoskie | 2 łyżki - mielone orzechy |
bulion wołowy | 700 ml |
koncentrat z buraków | 1 łyżeczka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: