Przepis i sposób przygotowania na: Błękitne pianki z serduszkiem i malinami...
Różową przelewamy do jakiejś prostokątnej niewielkiej foremki i wkładamy do zamrażarki.
Niebieską galaretkę odstawiamy do lodówki.
Schłodzoną śmietankę ubijamy mikserem na sztywno, wlewamy do niej zimną niebieską galaretkę i delikatnie miksujemy, aż połączy się że śmietaną.
Ciastka kruszymy drobno lub mielimy, mieszamy je z masłem i kakao.
Ciasteczkami wykładamy silikonowe foremki i dobrze dociskamy ciasto do spodu, do foremek nakładamy łyżkę masy, w środek wciskamy kilka umytych malin i przykrywamy kolejną warstwą śmietanki.
Wyciągamy różową galaretkę, foremką wycinamy serduszka, którymi następnie dekorujemy wierzch pianek.
Deser odkładamy do lodówki do całkowitego stężenia.