Przepis i sposób przygotowania na: Blok najeżony bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Blok najeżony bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blok-najezony-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Blok najeżony bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blok-najezony-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Blok najeżony bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/blok-najezony-bakaliami3-2.jpg)
mleko w proszku | 400 g |
owoce kandyzowane | 200 g |
herbatniki | 75 g |
płatki migdałowe | 50 g |
masło | 20 g |
kakao | 3 łyżki (gorzkie) |
cukier | 1 szklanka |
mleko 3,2% | 0,5 szklanki |
rodzynki | 0,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: