Przepis i sposób przygotowania na: Boczek parzony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczek parzony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-parzony4-2.jpg)
![Krok 2 - Boczek parzony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-parzony5-2.jpg)
![Krok 3 - Boczek parzony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-parzony3-2.jpg)
Zalewa do peklowania: | |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 70 g |
czosnek | 4 ząbki |
ziele angielskie | 6 szt |
majeranek | 2 łyżki |
woda zimna | 1,5 (przegotowana) |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
boczek | 2x60 surowy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: