Przepis i sposób przygotowania na: Boczek w piwno chrzanowej marynacie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczek w piwno chrzanowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-w-piwno-chrzanowej-marynacie1-2.jpg)
![Krok 2 - Boczek w piwno chrzanowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-w-piwno-chrzanowej-marynacie2-2.jpg)
![Krok 3 - Boczek w piwno chrzanowej marynacie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-w-piwno-chrzanowej-marynacie3-2.jpg)
boczek parzony | 50 dag |
Chrzan śmietankowy Smak | 1 łyżka |
Musztarda grillowa Prymat | 3 łyzki |
sok z cytryny | 2 łyżki |
oliwa | 2 łyżki |
piwo | 1/2 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: