Przepis i sposób przygotowania na: Boczek z grilla marynowany w ketchupie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczek z grilla marynowany w ketchupie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-z-grilla-marynowany-w-ketchupie1-2.jpg)
![Krok 2 - Boczek z grilla marynowany w ketchupie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-z-grilla-marynowany-w-ketchupie2-2.jpg)
![Krok 3 - Boczek z grilla marynowany w ketchupie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-z-grilla-marynowany-w-ketchupie3-2.jpg)
![Krok 4 - Boczek z grilla marynowany w ketchupie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczek-z-grilla-marynowany-w-ketchupie4-2.jpg)
boczek surowy | 500-600 g |
oliwa | 100 ml |
ketchup łagodny | 100-150 ml |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
pieprz | |
oregano | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: