Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Boczek zapiekany z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 1 stuka
cebula 2 sztuki
olej do pieczenia
boczek 2 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Boczek zapiekany z papryką

Boczek myjemy osuszamy. W boczku robimy kieszonkę. Którą napełniamy pokrojona w paski papryką.Związujemy sznurkiem , cebule kroimy na piórka . W blaszce układamy cebulę , lekko podlewamy olejem na cebuli ukłaedamy boczek. Zapiekamy w 180 stopniach do miękości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 12.11.2012 09:13
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak