Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki panierowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane12-2.jpg)
![Krok 2 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane13-2.jpg)
![Krok 3 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane14-2.jpg)
![Krok 4 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane15-2.jpg)
![Krok 5 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane16-2.jpg)
![Krok 6 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane17-2.jpg)
![Krok 7 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane18-2.jpg)
boczniaki | 20 dag |
jajko | 2 szt |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 1/2 łyżeczki |
mąka pszenna | 1/3 szkl |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
masło | 1 łyżka |
pieprz | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: