Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki panierowane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane1-2.jpg)
![Krok 2 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane2-2.jpg)
![Krok 3 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane3-2.jpg)
![Krok 4 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane4-2.jpg)
![Krok 5 - Boczniaki panierowane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane5-2.jpg)
boczniaki | 300 g |
jajko | 2 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 200 g |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
olej rzepakowy | 5 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: