Przepis i sposób przygotowania na: Boczniaki panierowane w bułce tartej :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boczniaki panierowane w bułce tartej :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane-w-bulce-tartej1-2.jpg)
![Krok 2 - Boczniaki panierowane w bułce tartej :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane-w-bulce-tartej2-2.jpg)
![Krok 3 - Boczniaki panierowane w bułce tartej :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane-w-bulce-tartej3-2.jpg)
![Krok 4 - Boczniaki panierowane w bułce tartej :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boczniaki-panierowane-w-bulce-tartej4-2.jpg)
boczniaki | 300 gram |
jajko | 2 sztuki |
mąka pszenna | 1 szklanka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1,5 szklanki |
siemię lniane | 1 łyzeczka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1 szczypta |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1\3 łyzezki |
Czosnek suszony Prymat | 1\3 łyzeczki |
olej rzepakowy | 2 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: