Składniki:
polędwica wołowa | 50 dag |
cebula | |
masło | 10 dag |
bulion | 1/2 szkl. |
śmietana | 1/2 szkl. |
papryka | |
sól | |
pieprz | |
pieczarki | 20 dag |
mąka | 1 łyżka |
pasta pomidorowa | 1 łyżka |
polędwica wołowa | 50 dag |
cebula | |
masło | 10 dag |
bulion | 1/2 szkl. |
śmietana | 1/2 szkl. |
papryka | |
sól | |
pieprz | |
pieczarki | 20 dag |
mąka | 1 łyżka |
pasta pomidorowa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: