Przepis i sposób przygotowania na: Boeuf Stroganow
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boeuf Stroganow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganow2-2.jpg)
![Krok 2 - Boeuf Stroganow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganow3-2.jpg)
![Krok 3 - Boeuf Stroganow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganow4-2.jpg)
![Krok 4 - Boeuf Stroganow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganow5-2.jpg)
![Krok 5 - Boeuf Stroganow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganow6-2.jpg)
![Krok 6 - Boeuf Stroganow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-stroganow1-2.jpg)
polędwica wołowa | 700 gramów |
marchew | 2 |
cebula biała | 2 |
papryka czerwona | 1 |
pieczarki | 400 gramów |
fasola szparagowa | 300 gramów |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
sól | do smaku |
mąka pszenna | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
Ziele angielskie całe Prymat | 2 kulki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: