Przepis i sposób przygotowania na: Boeuf Strogonow
Kroki postępowania
![Krok 1 - Boeuf Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-strogonow1-2.jpg)
![Krok 2 - Boeuf Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-strogonow2-2.jpg)
![Krok 3 - Boeuf Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-strogonow4-2.jpg)
![Krok 4 - Boeuf Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-strogonow3-2.jpg)
![Krok 5 - Boeuf Strogonow foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/boeuf-strogonow5-2.jpg)
wołowina pieczeniowa | 1 kg |
pieczarki | 1 kg |
por (biała część) | 3 szt. |
śmietana 18 proc | 200 ml |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: