Przepis i sposób przygotowania na: Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem1-2.jpg)
![Krok 2 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem2-2.jpg)
![Krok 3 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem4-2.jpg)
![Krok 4 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem3-2.jpg)
![Krok 5 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem5-2.jpg)
![Krok 6 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem6-2.jpg)
![Krok 7 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem7-2.jpg)
![Krok 8 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem8-2.jpg)
![Krok 9 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem9-2.jpg)
![Krok 10 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem10-2.jpg)
![Krok 11 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem11-2.jpg)
![Krok 12 - Borówkowo - jabłkowy salcesonik pod migdałowym pyłem :-) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowo-jablkowy-salcesonik-pod-migdalowym-pylem12-2.jpg)
jajko | 5 sztuk |
cukier trzcinowy | 3/4 szklanki |
mąka krupczatka | 2 1/2 szklanki |
kakao | 2 łyżki |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej z pestek winogron | 3/4 szklanki |
jabłka | 4 sztuki |
borówka amerykańska | 125 g |
mąka | migdałowa 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: