Przepis i sposób przygotowania na: Borówkowy sernik na zimno
Kroki postępowania
![Krok 1 - Borówkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowy-sernik-na-zimno1-2.jpg)
![Krok 2 - Borówkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowy-sernik-na-zimno2-2.jpg)
![Krok 3 - Borówkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowy-sernik-na-zimno3-2.jpg)
![Krok 4 - Borówkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowy-sernik-na-zimno4-2.jpg)
![Krok 5 - Borówkowy sernik na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/borowkowy-sernik-na-zimno5-2.jpg)
ser biały | 700 g (z wiaderka) |
masło | 50 g |
żółtko jajek | |
cukier drobny | 1/2 szklanki |
mleko | 1/2 szklanki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżki |
galaretka niebieska | 1 szt |
borówki | 350 g |
biszkopty okrągłe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: