Przepis i sposób przygotowania na: BOTWINKOWE GOŁĄBKI
Kroki postępowania
![Krok 1 - BOTWINKOWE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinkowe-golabki1-2.jpg)
![Krok 2 - BOTWINKOWE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinkowe-golabki2-2.jpg)
![Krok 3 - BOTWINKOWE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinkowe-golabki3-2.jpg)
![Krok 4 - BOTWINKOWE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinkowe-golabki4-2.jpg)
![Krok 5 - BOTWINKOWE GOŁĄBKI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/botwinkowe-golabki5-2.jpg)
mięso mielone | 0,5 kg |
ryż | 1 woreczek |
pieczarki | 20 dkg |
pomidory suszone Smak | 4 szt |
botwina liście | 2 pęczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sos pomidorowy | 1 słoik |
cebula biała | 2 szt |
tymianek | |
Bazylia suszona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: