Przepis i sposób przygotowania na: Brownie z encyklopedii wypieków
Kroki postępowania
![Krok 1 - Brownie z encyklopedii wypieków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brownie-z-encyklopedii-wypiekow1-2.jpg)
![Krok 2 - Brownie z encyklopedii wypieków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brownie-z-encyklopedii-wypiekow2-2.jpg)
![Krok 3 - Brownie z encyklopedii wypieków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brownie-z-encyklopedii-wypiekow3-2.jpg)
![Krok 4 - Brownie z encyklopedii wypieków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brownie-z-encyklopedii-wypiekow4-2.jpg)
![Krok 5 - Brownie z encyklopedii wypieków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brownie-z-encyklopedii-wypiekow5-2.jpg)
![Krok 6 - Brownie z encyklopedii wypieków foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/brownie-z-encyklopedii-wypiekow6-2.jpg)
masło | 300 g |
czekolada deserowa | 300 g |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 32 g |
jajko | 5 sztuk |
mąka tortowa | 1 i 3/4 szklanki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sól | 1 szczypta |
czekolada mleczna | 2 tabliczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: