Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym1-2.jpg)
![Krok 2 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym2-2.jpg)
![Krok 3 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym3-2.jpg)
![Krok 4 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym4-2.jpg)
![Krok 5 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym5-2.jpg)
![Krok 6 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym6-2.jpg)
![Krok 7 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym7-2.jpg)
![Krok 8 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym8-2.jpg)
![Krok 9 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym9-2.jpg)
![Krok 10 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym10-2.jpg)
![Krok 11 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym11-2.jpg)
![Krok 12 - Bruschetta szpinakowo-pomidorowa z olejem lnianym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-szpinakowopomidorowa-z-olejem-lnianym0-2.jpg)
pomidory | 3 |
szpinak mrożony | kilka kostek |
czosnek ząbki | 2 |
śmietana 30% | 60 ml |
sól do smaku | |
bagietka | 1 |
masło | 1 łyżka |
bazylia | 2 garście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: