Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta z olejem lnianym i rzeżuchą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bruschetta z olejem lnianym i rzeżuchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-z-olejem-lnianym-i-rzezucha1-2.jpg)
![Krok 2 - Bruschetta z olejem lnianym i rzeżuchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-z-olejem-lnianym-i-rzezucha2-2.jpg)
![Krok 3 - Bruschetta z olejem lnianym i rzeżuchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-z-olejem-lnianym-i-rzezucha3-2.jpg)
![Krok 4 - Bruschetta z olejem lnianym i rzeżuchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-z-olejem-lnianym-i-rzezucha4-2.jpg)
![Krok 5 - Bruschetta z olejem lnianym i rzeżuchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-z-olejem-lnianym-i-rzezucha5-2.jpg)
![Krok 6 - Bruschetta z olejem lnianym i rzeżuchą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bruschetta-z-olejem-lnianym-i-rzezucha0-2.jpg)
bagietka | 1 |
pomidor | 3 |
olej lniany | 3 łyżki |
rzeżucha | 2 garście |
czosnek ząbki | 1 |
bazylia | garść liści |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: