Przepis i sposób przygotowania na: Budyń czekoladowo-pomarańczowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Budyń czekoladowo-pomarańczowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-czekoladowopomaranczowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Budyń czekoladowo-pomarańczowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-czekoladowopomaranczowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Budyń czekoladowo-pomarańczowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-czekoladowopomaranczowy0-2.jpg)
mleko | 2 szkl. |
masło | 2 łyż. |
żółtko jajek | 2 szt. |
cukier | 2 łyż. |
kakao | 3 łyż. |
mąka ziemniaczana | 2 łyż. |
czekolada gorzka | 35 g |
skórka z pomarańczy lub limonki | 1 łyżecz. |
sok z pomarańczy | 1 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: