Przepis i sposób przygotowania na: Budyń jaglany mocno jagodowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Budyń jaglany mocno jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-jaglany-mocno-jagodowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Budyń jaglany mocno jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-jaglany-mocno-jagodowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Budyń jaglany mocno jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-jaglany-mocno-jagodowy3-2.jpg)
Taki budyń dobrze smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Smacznego :)
![Krok 4 - Budyń jaglany mocno jagodowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/budyn-jaglany-mocno-jagodowy4-2.jpg)
kasza jaglana | 1/2 szklanki |
mleko | 2,5 szklanki |
jagody | 1,5 szklanki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: