Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mleko | 1 litr |
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
żółtko jajek | 1 sztuka |
cukier | 2/3 szklanki |
masło 250 g | 1 opakowanie |
wanilia | 1/2 laski |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mleko | 1 litr |
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
żółtko jajek | 1 sztuka |
cukier | 2/3 szklanki |
masło 250 g | 1 opakowanie |
wanilia | 1/2 laski |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: