Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki kajmakowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bułeczki kajmakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-kajmakowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Bułeczki kajmakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-kajmakowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Bułeczki kajmakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-kajmakowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Bułeczki kajmakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-kajmakowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Bułeczki kajmakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-kajmakowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Bułeczki kajmakowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-kajmakowe6-2.jpg)
mąka pszenna | 1 kg |
drożdże świeże | 1 kostka |
mleko 3,2% | 1,5 szklanki |
cukier drobny | 0,5 szklanki |
olej | 0,5 szklanki |
jaja | 2 sztuki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
masa kajmakowa | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: