Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki otrębowo-twarogowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bułeczki otrębowo-twarogowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-otrebowo-twarogowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Bułeczki otrębowo-twarogowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-otrebowo-twarogowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Bułeczki otrębowo-twarogowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-otrebowo-twarogowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Bułeczki otrębowo-twarogowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-otrebowo-twarogowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Bułeczki otrębowo-twarogowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-otrebowo-twarogowe5-2.jpg)
Ostudzić na kratce.
![Krok 6 - Bułeczki otrębowo-twarogowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-otrebowo-twarogowe6-2.jpg)
ser biały | chudy 200g |
mleko 3,2% | 50 ml |
Soda oczyszczona Prymat | 1/5 łyżeczki |
jajko | 3 |
otręby owsiane | 6 łyżek |
otręby pszenne | 3 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Kminek mielony Prymat | do smaku |
babka płesznik | łupiny nasienne 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: