Przepis i sposób przygotowania na: bułeczki z mięsem i pieczarkami
Kroki postępowania
Do ciepłego mleka wkruszamy drożdże. Dodajemy 4-5 łyżek mąki. Mieszamy dokładnie do połączenia, aby nie było grudek. Powinniśmy otrzymać gęsty roztwór . Przygotowany roztwór odstawiamy w ciepłe miejsce na około 10 minut aż podrośnie .
![Krok 1 - bułeczki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-z-miesem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - bułeczki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-z-miesem-i-pieczarkami2-2.jpg)
mięso mielone obsmażamy i odstawiamy do wystygnięcia, to samo pieczarki ścieramy na tarce o grubych oczka i smażymy i odstawiamy do wystygnięcia..
Mieszamy razem i przyprawiamy solą pieprzem białym i pieprzem ziołowym
![Krok 3 - bułeczki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-z-miesem-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - bułeczki z mięsem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/buleczki-z-miesem-i-pieczarkami4-2.jpg)