Przepis i sposób przygotowania na: Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku1-2.jpg)
![Krok 2 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku2-2.jpg)
![Krok 3 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku3-2.jpg)
![Krok 4 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku4-2.jpg)
![Krok 5 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku5-2.jpg)
![Krok 6 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku6-2.jpg)
![Krok 7 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku7-2.jpg)
![Krok 8 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku8-2.jpg)
![Krok 9 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku9-2.jpg)
![Krok 10 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku10-2.jpg)
![Krok 11 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku11-2.jpg)
![Krok 12 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku12-2.jpg)
![Krok 13 - Bułki z otrębami owsianymi na kwaśnym mleku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/bulki-z-otrebami-owsianymi-na-kwasnym-mleku13-2.jpg)
mąka tortowa | 50 dag |
otręby owsiane | 7,5 dag |
sól | 1 łyżeczka z czubkiem |
siemię lniane | 2 łyżki mielonego |
drożdże świeże | 5 dag |
woda ciepła | 150 ml |
kwaśne mleko | 200 ml |
oliwa | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: