Przepis i sposób przygotowania na: Bułki z truskawkami
Kroki postępowania
Kruszonka:
Marcepan, masło i mąkę tak długo rozcierać palcami, aż powstanie ładna kruszonka.
Truskawki umyć i ułożyć w dołkach na środku bułek
mąka pszenna | 5,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 3 sztuki |
mleko | 1,5 szklanki |
margaryna | 12 dag |
drożdże | 5 dag |
marcepan | 10 dag |
masło | 5 dag |
mąka pszenna | 10 dag |
truskawki | |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: