Składniki:
burak ćwikłowy | 6 kg |
ocet jabłkowy | 150 ml |
sól | 4 łyżki |
pieprz | 1 łyżeczka |
cukier | 8 łyżek |
do zasmażania- | |
masło | 3 dag |
mąka pszenna | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
burak ćwikłowy | 6 kg |
ocet jabłkowy | 150 ml |
sól | 4 łyżki |
pieprz | 1 łyżeczka |
cukier | 8 łyżek |
do zasmażania- | |
masło | 3 dag |
mąka pszenna | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: