Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

buraczki na ciepło

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

buraki czerwone 0,5 kg
cebula 0,5 szt
Pieprz czarny mielony Prymat 0,5 łyżeczki
sól 0,5 łyżeczki
ocet 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: buraczki na ciepło

Buraki zawijamy w folię aluminiową. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni około 20 minut. Następnie studzimy, obieramy Trzemy na tarce. Dodajemy ocet i przyprawy. Podajemy na ciepło.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 18.02.2017 18:18
bardzo pyszne
Futka 17.02.2017 12:08
Buraczki
Róża1 17.02.2017 12:07
też uwielbiam :-)
mirosława4 17.02.2017 11:37
zapewne są smaczne
adelajda 17.02.2017 11:00
też lubię
AZgotuj 17.02.2017 09:08
Buraki cudowne warzywo !Smaczne
Krzysztof15 17.02.2017 08:56
bardzo lubię
Diana Rusiłowicz 17.02.2017 00:10
Uwielbiam.
Beatris 16.02.2017 23:33
Smaczny dodatek do obiadu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak