Przepis i sposób przygotowania na: Calzone podwójnie nadziane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Calzone podwójnie nadziane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/calzone-podwojnie-nadziane1-2.jpg)
![Krok 2 - Calzone podwójnie nadziane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/calzone-podwojnie-nadziane2-2.jpg)
![Krok 3 - Calzone podwójnie nadziane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/calzone-podwojnie-nadziane3-2.jpg)
![Krok 4 - Calzone podwójnie nadziane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/calzone-podwojnie-nadziane4-2.jpg)
![Krok 5 - Calzone podwójnie nadziane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/calzone-podwojnie-nadziane5-2.jpg)
![Krok 6 - Calzone podwójnie nadziane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/calzone-podwojnie-nadziane6-2.jpg)
![Krok 7 - Calzone podwójnie nadziane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/calzone-podwojnie-nadziane7-2.jpg)
mąka pszenna | 300 gram |
śmietana 30% | 150 ml |
jajko | 1 sztuka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
sól | 1/2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
udka kurczaka całe | 1 pieczone |
cebula | 1 sztuka |
olej | 2 łyżki |
pieczarki | 200 gram |
mozzarella | 125 gram |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
tymianek |
żółtko jajek | |
sezam |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: