Przepis i sposób przygotowania na: Canelloni z mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Canelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelloni-z-miesem-mielonym1-2.jpg)
![Krok 2 - Canelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelloni-z-miesem-mielonym2-2.jpg)
![Krok 3 - Canelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/canelloni-z-miesem-mielonym0-2.jpg)
canelloni | 250 g |
mięso mielone | 500 g |
cebula | 1 szt. |
czosnek | 2 szt. |
kostka rosołowa | 1 szt. |
przecier pomidorowy | 3/4 litra |
mleko | 1 szkl. |
masło | 1 łyż. |
mąka | 1 łyż. |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
bazylia | 2 łyżecz. |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 łyżecz. |
parmezan starty | 200 g |
oliwa | 2 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: