Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cannelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni1-2.jpg)
![Krok 2 - Cannelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni2-2.jpg)
![Krok 3 - Cannelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni3-2.jpg)
![Krok 4 - Cannelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni4-2.jpg)
![Krok 5 - Cannelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni5-2.jpg)
![Krok 6 - Cannelloni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni6-2.jpg)
cannelloni | 1/2 opakowania |
mięso mielone | 400 g |
pieczarki | 300 g |
cebula | 1 szt |
sos pomidorowy | 500 ml |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
olej do wysmarowania | |
mozzarella | starta |
bazylia świeża |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: