Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z mięsem i pasztetową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cannelloni z mięsem i pasztetową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-i-pasztetowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Cannelloni z mięsem i pasztetową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-i-pasztetowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Cannelloni z mięsem i pasztetową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-i-pasztetowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Cannelloni z mięsem i pasztetową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-i-pasztetowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Cannelloni z mięsem i pasztetową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-i-pasztetowa5-2.jpg)
makaron | 250 g |
mięso mielone | 50 dkg |
pasztetówka | |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
cebula | 3-4 szt |
ser mozarella | 220 g |
ser żółty | 20 dkg |
sos pomidorowy | 0,5 l |
krem balsamico | 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
oregano | 1 łyżeczka |
tymianek | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
tłuszcz do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: