Przepis i sposób przygotowania na: Cannelloni z mięsem mielonym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym58-2.jpg)
![Krok 2 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym59-2.jpg)
![Krok 3 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym60-2.jpg)
![Krok 4 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym61-2.jpg)
![Krok 5 - Cannelloni z mięsem mielonym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cannelloni-z-miesem-mielonym57-2.jpg)
łopatka bez kości | 30 dag |
cebula | 1 mała |
pieczarki | 4 średnie |
masło klarowane | 1 łyżka |
czosnek | 2-3 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 1/2 słoika |
sól | |
pieprz | |
ser żółty | |
masło | do wysmarowania formy |
oregano | |
bazylia | |
cannelloni | 10-12 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: