Przepis i sposób przygotowania na: Carpaccio wołowe z parmezanem i rukolą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Carpaccio wołowe z parmezanem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carpaccio-wolowe-z-parmezanem-i-rukola1-2.jpg)
![Krok 2 - Carpaccio wołowe z parmezanem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carpaccio-wolowe-z-parmezanem-i-rukola2-2.jpg)
![Krok 3 - Carpaccio wołowe z parmezanem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carpaccio-wolowe-z-parmezanem-i-rukola3-2.jpg)
![Krok 4 - Carpaccio wołowe z parmezanem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carpaccio-wolowe-z-parmezanem-i-rukola4-2.jpg)
![Krok 5 - Carpaccio wołowe z parmezanem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carpaccio-wolowe-z-parmezanem-i-rukola5-2.jpg)
![Krok 6 - Carpaccio wołowe z parmezanem i rukolą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carpaccio-wolowe-z-parmezanem-i-rukola6-2.jpg)
wołowina | 100 g |
parmezan | 70 g |
kapary | 25 g |
rukola | 50 g |
cytryna | 1 szt |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 3 szczypty |
Pieprz czarny mielony Prymat | 4 szczypty |
oliwa truflowa | 10 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: