Przepis i sposób przygotowania na: Carrot and parship puree wg Buni
Kroki postępowania
Tymczasem domowa kuchnia angielska jest fantastyczna - bazuje na prostych składnikach .Trochę mało jak dla mnie jest w niej przypraw ale przecież zawsze można doprawić po swojemu .
To danie a w zasadzie dodatek do II Dania to sama prostota . Okazuje się , ze nie trzeba koniecznie podawać puree ziemniaczanego - można takie marchewkowo-pietruszkowe . Polecam do dań mięsnych
![Krok 1 - Carrot and parship puree wg Buni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carrot-and-parship-puree-wg-buni8-2.jpg)
![Krok 2 - Carrot and parship puree wg Buni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carrot-and-parship-puree-wg-buni9-2.jpg)
![Krok 3 - Carrot and parship puree wg Buni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carrot-and-parship-puree-wg-buni10-2.jpg)
![Krok 4 - Carrot and parship puree wg Buni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carrot-and-parship-puree-wg-buni11-2.jpg)
![Krok 5 - Carrot and parship puree wg Buni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carrot-and-parship-puree-wg-buni12-2.jpg)
Podawać udekorowane natką pietruszki.
* podpowiadam , że w wersji oszczędnej można użyć marchewki i pietruszki ugotowanej w rosole lub wywarze na zupę ( byle był to wywar na kurczaku nie za tłusty )
![Krok 6 - Carrot and parship puree wg Buni foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/carrot-and-parship-puree-wg-buni7-2.jpg)