Przepis i sposób przygotowania na: Cebula nadziewana mięsem i zapiekana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cebula nadziewana mięsem i zapiekana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebula-nadziewana-miesem-i-zapiekana1-2.jpg)
![Krok 2 - Cebula nadziewana mięsem i zapiekana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebula-nadziewana-miesem-i-zapiekana2-2.jpg)
![Krok 3 - Cebula nadziewana mięsem i zapiekana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebula-nadziewana-miesem-i-zapiekana3-2.jpg)
![Krok 4 - Cebula nadziewana mięsem i zapiekana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebula-nadziewana-miesem-i-zapiekana4-2.jpg)
![Krok 5 - Cebula nadziewana mięsem i zapiekana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cebula-nadziewana-miesem-i-zapiekana5-2.jpg)
cebula biała | 4 szt |
mięso mielone wieprzowe | 100 g |
mięso mielone wołowe | 100 g |
czosnek | 2 ząbki |
cukinie małe | 2 szt |
ryż | 3 łyżki |
suszone pomidory | 1 łyżeczka płatki suszone |
papryka czerwona | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1 łyżeczka |
natka pietruszki | 4 łyżeczki |
bulion warzywny | 1 szkl podzielić do mięsa i formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: