Przepis i sposób przygotowania na: CEPELINY (BEZ NADZIENIA)
Kroki postępowania
![Krok 1 - CEPELINY (BEZ NADZIENIA) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cepeliny-bez-nadzienia1-2.jpg)
![Krok 2 - CEPELINY (BEZ NADZIENIA) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cepeliny-bez-nadzienia2-2.jpg)
![Krok 3 - CEPELINY (BEZ NADZIENIA) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cepeliny-bez-nadzienia3-2.jpg)
ziemniaki ugotowane | 1 kg |
ziemniaki | 1 kg |
jajko | 2 szt |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyzki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: