Przepis i sposób przygotowania na: Cevapcici wieprzowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cevapcici wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cevapcici-wieprzowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Cevapcici wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cevapcici-wieprzowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Cevapcici wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cevapcici-wieprzowe3-2.jpg)
Mięsko powinno być z każdej strony zarumienione dlatego obracamy je na każdą stronę. Wtedy możemy mieć pewność, że jest gotowe.
SMACZNEGO :)
![Krok 4 - Cevapcici wieprzowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cevapcici-wieprzowe4-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 500 ml |
oliwa | 50 ml |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1-2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
majeranek | 2 łyżeczki |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: