Składniki:
wołowina | 500 g |
cebula czerwona | 1 |
olej do smażenia | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 500 g |
fasola czerwona z puszki | 400 g |
sól do smaku | |
papryczka chili | 1 |
pomidor | 1 |
Kukurydza z Puszki | 400 g |
bulion | 250 ml |
wołowina | 500 g |
cebula czerwona | 1 |
olej do smażenia | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 500 g |
fasola czerwona z puszki | 400 g |
sól do smaku | |
papryczka chili | 1 |
pomidor | 1 |
Kukurydza z Puszki | 400 g |
bulion | 250 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: