Przepis i sposób przygotowania na: Chińczyk słodko-ostry
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chińczyk słodko-ostry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-slodkoostry1-2.jpg)
![Krok 2 - Chińczyk słodko-ostry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-slodkoostry2-2.jpg)
![Krok 3 - Chińczyk słodko-ostry foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinczyk-slodkoostry0-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 sztuka |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
ananas z puszki | 5 sztuka |
pomidory z puszki | 400 gram |
olej | 2 łyżka |
czosnek | 3 ząbek |
sos sojowy | 3 łyżka |
imbir starty | 2 łyżeczka |
curry | 1/2 łyżeczka |
przyprawa pięć smaków | 1 łyżeczka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczka |
ryż | 300 gram |
sok ananasowy z puszki | 1/4 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: