Przepis i sposób przygotowania na: Chińska zupa z filetem z kurczaka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chińska zupa z filetem z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinska-zupa-z-filetem-z-kurczaka1-2.jpg)
![Krok 2 - Chińska zupa z filetem z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinska-zupa-z-filetem-z-kurczaka2-2.jpg)
![Krok 3 - Chińska zupa z filetem z kurczaka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinska-zupa-z-filetem-z-kurczaka0-2.jpg)
podwójna pierś z kurczaka | |
mieszanki warzyw chińskich | 250 g |
pędów bambusa | 30 g |
czerwonej papryki | 1/3 |
grzybków mun | 10 |
sos sojowy | |
woda | 1 i 1/2 l |
bulion | 1 kostka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: