Przepis i sposób przygotowania na: Chińskie roladki z dodatkiem szpinaku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chińskie roladki z dodatkiem szpinaku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinskie-roladki-z-dodatkiem-szpinaku1-2.jpg)
![Krok 2 - Chińskie roladki z dodatkiem szpinaku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinskie-roladki-z-dodatkiem-szpinaku2-2.jpg)
![Krok 3 - Chińskie roladki z dodatkiem szpinaku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chinskie-roladki-z-dodatkiem-szpinaku3-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny |
chińska mieszanka warzywna | 250 g |
szpinak mrożony | 2 kostki |
czosnek | 2 ząbki |
Przyprawa do kurczaka złocista skórka Prymat | |
sól do smaku | |
pieprz | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: