Składniki:
zakwas | |
mąka żytnia | 70g typ2000 |
woda | 60 g |
zakwas żytni | 5 g |
levain: | |
mąka pszenna | 70g typ650 |
woda | 90 g |
zakwas żytni | 10 g |
* CIASTO WŁAŚCIWE: | |
mąka pszenna | 690g typ 650 |
mąka pszenna | 80g typ 2000 |
woda | 460 g |
sól | 20 g |
zakwas | |
mąka żytnia | 70g typ2000 |
woda | 60 g |
zakwas żytni | 5 g |
levain: | |
mąka pszenna | 70g typ650 |
woda | 90 g |
zakwas żytni | 10 g |
* CIASTO WŁAŚCIWE: | |
mąka pszenna | 690g typ 650 |
mąka pszenna | 80g typ 2000 |
woda | 460 g |
sól | 20 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: