Składniki:
zakwas | 40 g |
mąka żytnia | 80 g |
mąka pszenna | 360 g |
woda letnia | 180-190 ml |
sól | 1,5 łyżeczki |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
słonecznik łuskany | 4 łyżki |
pestki dyni | 3 łyżki |
siemię lniane | 4 łyżki |
zakwas | 40 g |
mąka żytnia | 80 g |
mąka pszenna | 360 g |
woda letnia | 180-190 ml |
sól | 1,5 łyżeczki |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
słonecznik łuskany | 4 łyżki |
pestki dyni | 3 łyżki |
siemię lniane | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: