Przepis i sposób przygotowania na: Chleb słonecznikowy faszerowany pastą z serem ricotta
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chleb słonecznikowy faszerowany pastą z serem ricotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy-faszerowany-pasta-z-serem-ricotta1-2.jpg)
Z chleba odkroić piętkę, wykroić miąższ.
![Krok 2 - Chleb słonecznikowy faszerowany pastą z serem ricotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy-faszerowany-pasta-z-serem-ricotta2-2.jpg)
![Krok 3 - Chleb słonecznikowy faszerowany pastą z serem ricotta foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chleb-slonecznikowy-faszerowany-pasta-z-serem-ricotta3-2.jpg)
chleb wieloziarnisty | 1 szt |
ziemniaki | 12 dkg |
papryka czerwona | 1/2 szt |
papryka żółta | 1/2 szt |
papryka zielona | 1/2 szt |
cebula | 1 szt |
ogórek kiszony | 1 szt |
ser ricotta | 25 dkg |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: